Vihreä perunapannu

Vihreä perunapannu

Vihreä perunapannu

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 12 keitettyä (varhais)perunaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 100 g rucolaa
  • 0.5 tl rouhittua pippuriseosta
  • 0.5 tl suolaa
  • 100 g vuohenjuustoa tai fetaa
  • öljyä paistamiseen
Vaikeusaste

Vihreä perunapannu ohje

    • Puolita tai lohko perunat.
    • Suikaloi sipulit (ja silppua sipulinvarret) ja valkosipulinkynnet.
    • Suikaloi pinaatinlehdet, rucola ja mangoldi, jos käytät sitä.
    • Kuumenna öljy pannussa ja ruskista perunat ja sipulit kevyesti.
    • Kääntele sekaan vihersilppu ja paista minuutin verran.
    • Mausta pippurilla ja suolalla.
    • Murustele vuohenjuusto perunoille ja sekoita kahdella lastalla nostellen.
    • Tarjoa heti esimerkiksi savukalan tai makkaran seuraksi.
  1. Vinkki:
    Jos kaipaat ruokaan voimakkaampaa makua, silppua perunoiden sekaan tuoretta chiliä.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry