Peruna-sienipasteijat

Peruna-sienipasteijat

Peruna-sienipasteijat

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Suolaiset leivonnaiset, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Sienet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

1 annosta

1

Taikina

Täyte

Vaikeusaste

Peruna-sienipasteijat ohje

    • Nypi jauhot ja rasva seokseksi ja lisää vähitellen mukaan murskatut perunat. Osa perunoista saa jäädä rouheisena taikinaan. Anna taikinan tasaantua viileässä tunnin ajan.
    • Silppua sipuli, viipaloi sienet ja hauduta niitä 10 minuutin ajan öljyssä miedolla lämmöllä. Mausta suolalla, pippurilla ja silputulla tuoreyrtillä.
    • Anna jäähtyä ja sekoita mukaan jogurtti. Kauli taikina puolen sentin paksuiseksi ja ota siitä pyöreällä muotilla paloja.
    • Nosta jokaisen kuoren päälle ruokalusikallinen täytettä. Kostuta reunat vedellä ja sulje pasteijat huolellisesti. Voitele munalla.
    • Paista 175 asteen lämmössä 15 - 20 minuutin ajan.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös