Suomalainen sipulisoppa

Suomalainen sipulisoppa

Suomalainen sipulisoppa

Luokka: 
Keitot, Vegetaariset ohjeet, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Tarjoiluun

Vaikeusaste

Suomalainen sipulisoppa ohje

    • Kuori sipulit, puolita ja leikkaa edelleen viipaleiksi. Hauduta sipuleita padassa voissa tai öljyssä silloin tällöin sekoittaen noin 20 minuuttia.
    • Lisää joukkoon vehnäjauhot sekoittaen sekä vesi, kasvisliemikuutio ja mausteet.
    • Keitä miedolla lämmöllä vähintään puoli tuntia. Tarkista keiton maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
    • Tarjoa keiton kanssa pieniä kuivalla pannulla paahdettuja hapanleipä-kuutioita.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös