Kevyet välipalaleivät

Kevyet välipalaleivät

Kevyet välipalaleivät

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Juurekset, Liha, sisäelimet, makkarat, Salaatit

Ainekset

4 Serving(s)

1

Ohje

Täyte

Vaikeusaste

Kevyet välipalaleivät ohje

    • Raasta porkkanat. Kypsennä porkkanaraastetta teflonpannulla ilman rasvaa koko ajan sekoittaen muutaman minuutin ajan. Anna jäähtyä.
    • Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi ja jääsalaatti suikaleiksi. Sekoita sulatejuuston joukkoon porkkanaraaste, kinkkukuutiot, hienonnettu basilika ja mausta pippurilla. Irrota leivät toisistaan ja levitä molemmille leipäviipaleille täyteseosta.
    • Nostele reilu keko salaattisuikaleita toiselle leivälle ja paina toinen viipale päälle. Annoksesta tulee neljä kaksoisleipää. Täyte säilyy pari päivää jääkaapissa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös