Paprikakeitto

Paprikakeitto

Paprikakeitto

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 0.5 kg punaisia paprikoita
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl öljyä
  • 1 l kalalientä
  • suolaa
  • pippuria

Lisäksi

  • 1 dl ranskankermaa
  • 120 g katkarapuja
  • 4 rkl hienonnettua ruohosipulia
Vaikeusaste

Paprikakeitto ohje

    • Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa paprikat pieniksi paloiksi.
    • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää paprika ja sipulit ja kuullota parin minuutin ajan.
    • Lisää kalaliemi ja keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
    • Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Voit vielä siivilöidäkin keiton, js haluat lopputuloksesta täysin tasaista.
    • Mausta keitto suolalla ja pippurilla. Tarkista maku ja jaa lautasille
    • Lisää keittoannosten pinnalle nokareet ranskankermaa, muutamia katkarapuja ja ruohosipulia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry