Neljän sipulin keitto

Neljän sipulin keitto

Neljän sipulin keitto

Luokka: 
Keitot, Vegetaariset ohjeet, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Neljän sipulin keitto ohje

    • Kuori, puolita ja viipaloi sipulit. Kuullota sipulit tilavassa, paksupohjaisessa kattilassa kuumassa öljytilkassa läpikuultaviksi ruskistamatta.
    • Ripota joukkoon jauhot ja kiehauta sekoitellen. Kaada vähin erin koko ajan sekoittaen mukaan neste. Lisää neilikat, timjami ja pippuria.
    • Hauduta keittoa 40 minuuttia. Mausta portviinillä tai madeiralla ja tarkista maku.
  1. Vinkki:
    Voit tarjota lisäksi kuumassa uunissa juustoraasteella kuorrutettuja leipäviipaleita. Nosta ne kuumina keiton pinnalle suoraan lautasille.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös