Lehtikaalikeitto

Lehtikaalikeitto

Lehtikaalikeitto

Luokka: 
Keitot, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Kaalit, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Kastike

Vaikeusaste

Lehtikaalikeitto ohje

    • Huuhdo lehtikaalin oksat hyvin. Poista paksu lehtiruoti. Hienonna lehdet pieneksi, esimerkiksi monitoimikoneella.
    • Kuullota hienonnettu punasipuli kattilassa kuumennetussa margariinissa yhdessä fenkolinsiementen kanssa.
    • Ripota joukkoon jauhot ja lisää kasvisliemi vähitellen hyvin vatkaten.
    • Lisää hienonnettu lehtikaali. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
    • Mausta (suolalla ja) pippurilla.
    • Sekoita ranskankermaan hieman suolaa ja hienonnettua punasipulia. Tarjoa seos keiton lisäkkeenä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös