Kahden kaalin keitto

Kahden kaalin keitto

Kahden kaalin keitto

Luokka: 
Keitot, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Kaalit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kahden kaalin keitto ohje

    • Hienonna sipuli ja kuullota kattilassa öljytilkassa. Lisää vesi, parsat ja parsaliemi. Keitä hiljalleen, kunnes sipulit ovat pehmeitä.
    • Pese ja paloittele kaalit. Kypsennä kaalien kukinnot mikroaaltouunissa ( 700 W 4 min) tai höyrykattilassa. Jos käytät kovat kantaosat, kypsennä ne pilkottuina erikseen. Jätä kaalit kulhoon ja lisää soseutettuun keittoon myöhemmin.
    • Soseuta ja siivilöi keitto. Lisää mausteet ja vesitilkkaan sekoitettu maissitärkkelys koko ajan sekoittaen. Keitä hiljalleen muutaman minuutin ajan.
    • Lisää lopuksi ruokakerma ja kypsät kaalit. Kuumenna ja tarjoa keitto paahdetun leivän kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös