Pesto

Pesto

Pesto

Luokka: 
Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salsat, tahnat ja vastaavat, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

Vaikeusaste

Pesto ohje

    • Hienonna tuore basilika, valkosipulinkynnet ja pinjansiemenet tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa paksuksi tahnaksi.
    • Lisää öljy tasaisena nauhana koneen koko ajan käydessä.
    • Lisää lopuksi parmesaanijuustoraaste. Mausta mustapippurilla sekä tarvittaessa suolalla.
    • Tarjoa pesto pastan kanssa tai käytä lämpimien leipien levitteenä. Mausta pestolla keitetyt varhaisperunat tai italialaistyyppiset keitot.
    • Säilytä pesto lasipurkissa jääkaapissa.
  1. Vinkki:
    Voit korvata pinjansiemenet mantelilla.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös