Basilika-vaniljajäätelö

Basilika-vaniljajäätelö

Basilika-vaniljajäätelö

Luokka: 
Jälkiruoat, makeiset, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

6 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Basilika-vaniljajäätelö ohje

    • Kiehauta 1 dl kermaa. Hienonna basilikanlehdet, lisää kiehautetun kerman joukkoon ja anna maustua tunnin ajan. Sekoita basilikakerma tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.
    • Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Vatkaa loput 2 dl kermasta ja sekoita munavaahtoon. Sekoita lopuksi joukkoon basilikakerma.
    • Kaada seos vuokaan, peitä ja laita pakastimeen jäätymään. Sekoita seosta noin tunnin kuluttua. Anna jäätyä vähintään 3 - 4 tuntia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös