kasvikset

 

etusivu puoli kiloa paivassa

 

 

 

GRANADILLA (Passiflora ligularis)

Granadilla on yksi passionhedelmälajike. Granadillan kuori on paksu, mutta hauras ja herkkä vahingoittumaan. Kuoren väri vaihtelee kullankeltaisesta oranssiin.

Maultaan granadilla on makea ja hapoton. Siitä syödään malto siemenineen sellaisenaan. Lisäksi siemenet voi käyttää hedelmäsalaatteihin, kastikkeisiin ja juomiin.

Granadillaa säilytetään +5 - +10 asteessa. Kypsänä hedelmä tuottaa runsaasti etyleeniä.

Maracuyassa on paksu vihertävänkeltainen kuori. Hedelmä on kypsä, kun kuori on ryppyinen. Sisältä hedelmä on kuin passionhedelmä. Siitä syödään malto siemenineen sellaisenaan tai sitä voi käyttää hedelmäsalaatteihin, kastikkeisiin ja juomiin.

Maracuyaa säilytetään +5 - +10 asteessa. Tuottaa runsaasti etyleeniä kypsänä
 

 

 

vaaka